Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675
Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675

FOTO: Seminar de muay thai susținut de Alex Bublea, organizat de Clubul Nidan

Comunicat de presă:
          În data de 13 iulie, Clubul Sportiv Nidan organizează seminarul de muay thai. Seminarul va fi condus de Alex Bublea, luptător profesionist de muay thai, stabilit în Thailanda, la Bangkok. Pentru cei mai puțin avizați, muay thai este cunoscut ca Boxul Thailandez sau arta marțială a celor opt arme. Iar în România, cei mai mulți sportivi sunt practicanți de kickboxing și mai puțin de muay thai.
          Din 2005, Clubul Sportiv Nidan a fost afiliat neîntrerupt la Federația Română de Arte Marțiale de Contact. Din păcate, FRAMC trece printr-o perioadă dificilă, neexistând o conducere statutară recunoscută de ANS, fapt confirmat de Curtea de Apel București.
          Practic toate competițiile organizate și contrasemnate de actuala conducere sunt la limita legalității. În calitate de președinte al CS Nidan, am luat decizia de a nu mai participa la competițiile organizate de FRAMC până la remedierea situației. Practic suntem într-un proces de reorientare competițională, urmărim să ne afiliem la o federație care să pună pe primul loc sportivul și ulterior interesele personale individuale sau de grup.
          Niciun sportiv, indiferent că a participat la CE, CM sau CN nu a beneficiat din 2012 și până în prezent de indemnizații și prime din partea MTS. În acest context,  a rămâne membri într-o federație care nu promovează sportivii este inoportun, rezultatele obținute de aceștia nu sunt omologate de ANS.

Dănuț Pleșa Plugaru, antrenor senior, 3 Dan kickboxing
Imagini de la seminarul din 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?