Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675
Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675

VIDEO! Filmare integrală a celor 320 kilometri din Autostrada Moldovei A7

Comunicat de presă:

          Am ajuns la finalul dronathonului, proiect realizat de mine împreună cu colegii de la Asociația Moldova Vrea Autostradă. Despre ce este vorba? Despre o filmare integrală, de la Ploiești la Pașcani, a tuturor celor aproximativ 320 de kilometri de autostradă care se construiesc astăzi între cele două localități: Autostrada Moldovei A7.

          Am pregătit pentru cei grăbiți, pentru cei fără suficientă răbdare sau timp, dar totuși interesați, un material-sinteză de 30 de minute care include TOATE loturile de pe Autostrada A7, la o viteză de aproximativ 650 kmph, pentru a avea o imagine de ansamblu a stadiului lucrărilor. Cei care nu au făcut-o deja, dar vor să afle mai multe despre fiecare lot în parte, pot vizualiza pe canalul de youtube toate loturile la o viteză mai lentă + explicații arhi-suficiente despre șantier și progresul acestuia.

          Vreau să prezint câteva numere pentru a înțelege despre ce este vorba.

Numere despre efort:

-320 de kilometri de șantier, filmat complet, cap-coadă, de la Ploiești la Pașcani;

– 2 zile de filmare, într-una dintre zile am filmat peste 184 de kilometri, ceea ce este o distanță destul de insane, colegii droniști înțeleg mai bine aici – în ziua respectivă am filmat continuu, fără oprire, de la 8:30 până la 20:12, cu plecare la 5 din Iași spre Focșani și cu sosire la 21:30;

– 16 ore de filmare, 10 ore de condus la/de la/spre obiectivele filmate, mult peste 20 de ore de editare (cel mai mult timp a fost consumat cu studierea planșelor și sincronizarea obiectivelor de pe șantier în filmări);

– peste 60 de cicluri de reîncărcare a bateriilor, cred că 68.

          Toate loturile au filmări mai lente care includ detalii despre șantier și obiective de pe această autostradă! În ordine, de la Ploiești la Pașcani:

Ploiești – Buzău

Buzău – Focșani

Focșani – Bacău

Bacău – Pașcani

O zi frumoasă!

Ștef

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?