Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676
Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676

Tenis. Nou turneu internațional organizat în cadrul Circuitului Vrancea Trophy

Comunicat de presă:

          Nou turneu internațional organizat în cadrul Circuitului Vrancea Trophy ediția 2024, înnobilând tradiția Vrancea Trophy, începută la Focșani cu mai bine de două decenii în urmă.

          Premieră deosebită, prin prima ediție a Junior Vrancea Trophy dedicat băieților și fetelor categoriei U16, parte a Circuitului Internațional pentru Juniori Federația Română de Tenis – Hidroelectrica. Aceasta va avea loc în perioada 20 – 28 iulie 2024 la baza sportivă a Tenis Club Focșani – Școala de Tenis George Bucuroiu din capăt Str. Alunului, intrare din Str. Cuza Vodă (Cartier Livadă), având baza oficială de antrenament pe cea a Liceului cu Program Sportiv.

          Va fi, astfel, un nou turneu important desfășurat în comunitatea noastră, organizat de Tenis Club Focșani – Școala de Tenis George Bucuroiu, alături de Federația Română de Tenis și derulat sub egida Federației Europene de Tenis (Tennis Europe). Ceea ce ne bucură cu atât mai mult, cu cât am obținut licența unui asemenea eveniment internațional dedicat juniorilor, băieți și fete, după ce am solicitat-o pentru prima dată, cu 10 ani în urmă, în 2014. Nivelul de interes pentru competiția noastră este confirmat de numărul înscrișilor pe listele de start, respectiv mai mult de 150 de sportivi (băieți și fete), din peste 20 de țări.

          Cele mai bune condiții de desfășurare ale acestui al doilea turneu internațional organizat în ediția 2024 a Vrancea Trophy vor fi asigurate cu ajutorul sponsorilor principali: Alfredo Seafood, iDNA Power, Edil Italy și AG GrupInstal; a partenerilor oficiali: Casa Italia Supermercato, Sandent, Florăria Petruța, Mini Market MaxiCom și Clinica Tinereții; a colaboratorilor si prietenilor noștri fideli, iar logistic prin parteneriatul cu autoritățile locale Primăria și Consiliul Local Focșani, alături de Liceul cu Profil Sportiv Focșani.

          Un nou prilej, așadar, să îi salutăm și să le transmitem întreaga noastră recunoștință sponsorilor, partenerilor și prietenilor noștri, mulțumindu-le pentru implicarea și dedicarea de care au dat și dau dovadă față de tradiția instituită în peste 20 de ani de turnee, acțiuni și evenimente Vrancea Trophy.

          Vă invităm la Ediția I a Junior Vrancea Trophy dedicată juniorilor U16 băieți și fete, parte din Circuitul Internațional pentru Juniori Federația Română de Tenis – Hidroelectrica, pentru a ne bucura de un spectacol sportiv la nivel internațional și de ambițiile de dezvoltare și performanță a tinerilor sportivi ce țintesc spre culmile tot mai înalte ale acestui frumos, curat și complex sport, tenisul!

Echipa Vrancea Trophy

Echipa Tenis Club Focșani – Școala de Tenis George Bucuroiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?