Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676
Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676

Doi tineri valoroși duc handbalul focșănean la Campionatul European

  • Alexandru Golea și David Pavlov, în Naționala de Tineret a României

          Handbalul focșănean are în premieră absolută doi reprezentanți la un turneu final de campionat european de tineret. Alexandru Golea – centru și David Pavlov – extremă dreaptă vor începe astăzi, în Slovenia, odată cu meciul Norvegia – România, un drum pe care susținătorii lor de la Focșani îl doresc să fie cât mai lung și încununat cu, cel puțin, calificarea la viitorul Campionat Mondial de Tineret. Alex – în totalitate și David – în ultimii trei ani, sunt produsele școlii de handbal de la CSM 2007, medaliați cu bronz la ediția din acest an a Campionatului Național de Tineret. La CSM 2007 și-au format, respectiv consolidat deprinderile handbalistice și sportive, în general, care i-au făcut să fie selecționabili și să devină componenți ai lotului final pentru Campionatul European. La CSM 2007 au fost titulari în echipele de juniori și de tineret, tot aici au fost promovați, cu măsură, fără a fi forțați în mod inutil, la echipa de Ligă Națională. Au confirmat așteptările așa cum au confirmat și în jocurile de pregătire ale Naționalei de Tineret. 

          Al treilea handbalist focșănean, produsul CSM 2007, Nikolas Vișan, a participat la acțiuni de pregătire a Lotului Național de Tineret. Nu a prins lotul final, dar este în anturajul Naționalei de Tineret – și în cazul său – condiție a valorii confirmate și de statutul de campion a juniori 1 al României cu TEC București unde a avut dublă legitimare. Cei trei reprezintă aproape jumătate de echipă și vor fi, fără îndoială, jucători importanți ai formației de Ligă Națională a CSM Focșani 2007 în viitoarea ediție de campionat.

          Până atunci, Alex Golea și David Pavlov pot fi, ca reprezentanți ai handbalului de la CSM Focșani 2007, jucători importanți ai Naționalei României la Campionatul Național de Tineret.

          Felicitări, Alex și David și succes! Felicitări antrenorilor de handbal de la CSM Focșani 2007 și familiilor celor doi tineri frumoși și valoroși!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?