Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670
Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670

Consiliul Județean Vrancea vinde peste 400 mc de lemn

          Consiliul Județean Vrancea organizeză licitația publică cu preselecție, cu strigare, având ca obiect vânzarea de masă lemnoasă pe picior, aferentă unui număr total de 147 de arbori cu un volum brut total de 408,32 m.c. Masa lemnoasă amintită se află în zona limitrofă a drumului județean D.J. 205H, între Panciu – Movilița – Păunești – DN2 (E85), în vederea valorificării, în conformitate cu prevederile H.G. nr. 715/2017 pentru aprobarea Regulamentului de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică.

          Înscrierile la preselecție se pot face de către operatorii economici atestați pentru lucrări de exploatare forestieră, până pe data de 22 iulie 2024, orele 08:30, la registratura Consiliului Județean Vrancea. Preselecția agenților economici, care au depus documentația, va avea loc la sediul Consiliului Județean, pe data de 22 iulie 2024, orele 10:30. Ședința de licitație/negociere va avea loc la sediul Consiliului Județean, pe data de 29 iulie 2024, orele 14:00;

          Pentru desfășurarea licitației este necesară participarea a minim 2 (doi) ofertanți. Lotul rămas neadjudecat se supune negocierii, organizată în aceeași zi imediat după încheierea licitației sau în ziua următoare acesteia. Negocierea se va face cu orice operator economic admis la licitație, care îndeplinește criteriile pentru a face ofertă și care solicită în scris aceasta.

          Vânzarea se va face prin licitație publică, cu preselecție, cu strigare, așa cum este reglementată prin H.G. 715/2017 cu privire la valorificarea masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică către agenții economici, cu modificările și completările ulterioare, cu prezentarea documentelor solicitate prin caietul de sarcini, în plic închis și sigilat.

          Prețul de pornire al licitației este cuprins între 73,80 lei și 109,53 lei metrul cub, în funcție de lot. Preț raportat la masă lemnoasă brută, iar treapta (pasul) de licitație este de 5% din prețul de pornire. Prețurile nu conțin T.V.A. Garanția de participare la licitație reprezentând 5% din valoarea de pornire a licitației.

Sursa foto: Pexels – https://pixabay.com/ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?