Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670
Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670

O centrală fotovoltaică va fi construită în Odobești

Primarul din Odobești, Daniel Nicolaș, a anunțat că orașul va avea o centrală fotovoltaică. „Proiectul cu titlul „Înființare Centrală Fotovoltaică în Orașul Odobești, Județul Vrancea” a intrat în etapa de contractare și depunere de documente în vederea semnării contractului de finanțare în perioada imediat următoare. Accesarea acestui proiect reprezintă la momentul actual cea mai mare investiție în energia regenerabilă, din județul Vrancea.

Prin înființarea parcului fotovoltaic, instituțiile publice, unitățile școlare, cât și rețeaua de iluminat public din orașul Odobești vor beneficia de energie electrică gratuită”, a precizat primarul Daniel Nicolaș. De reținut că primarul orașului Odobești a subliniat că se lucrează la toate obiectivele de investiții pe care primăria le are în derulare.

Este vorba de asfaltare și montare trotuare pe străzile Eroilor, P. Grigorescu, Călugăreni; construire stadion; construire blocuri în Cartierul Unirea și reabilitare fațade blocuri. Practic, campania electorală pentru  alegerile europarlamentare și locale nu a blocat activitatea pe niciunul din șantierele aflate în orașul Odobești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?