Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670
Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670

Mureş: Aproximativ 112.600 de persoane au participat la Festivalul VIBE

            Organizatorii Festivalului VIBE de la Târgu Mureş au anunţat, luni, că aproximativ 112.600 de persoane au participat, timp de cinci zile, la a şasea ediţie a manifestării, ziua cu publicul cel mai numeros fiind sâmbătă, la concertul susţinut de starul american Jason Derulo. „Luni dimineaţa s-a încheiat a şasea ediţie a Festivalului VIBE, care şi în acest an a menţinut ritmul de creştere din anii anteriori, atât din punctul de vedere al locaţiei, cât şi al numărului de participanţi.

Biletele pentru VIBE 2025 deja sunt disponibile. În ultimele cinci zile, toată Transilvania a fost cu ochii pe Târgu Mureş, unde a avut loc cea de-a şasea ediţie a Festivalului VIBE. Noua locaţie a permis amenajarea festivalului într-un singur loc, oferind o experienţă completă pentru zeci de mii de tineri. Malul Mureşului este din nou liniştit: ultima petrecere s-a încheiat luni la ora 7 dimineaţa, iar organizatorii au centralizat de atunci cifrele cheie ale evenimentului de anul acesta.

În 2024, 112.600 de persoane au participat la cele cinci zile ale Festivalului VIBE, cea mai mare afluenţă de public fiind înregistrată sâmbătă, când Jason Derulo a urcat pe scenă”, au anunţat organizatorii, luni, într-un comunicat de presă. Pe parcursul festivalului au avut loc peste 120 de spectacole pe scenele VIBE, în VIBE Koli X BCR au avut loc 68 de prezentări şi workshopuri, iar în Fashion Corner au fost 27 de invitaţi care au susţinut prezentări sau ateliere.

            „Am avut parte de 5 zile pline de activitate în care ne-am bucurat de producţii extraordinare cu un public plin de viaţă. Cifrele arată că VIBE se află în continuare pe o traiectorie ascendentă, ce atrage un interes din ce în ce mai mare de la an la an. Le mulţumim sponsorilor noştri pentru că fac acest lucru posibil”, a subliniat organizatorul festivalului, Rés Konrád Gergely.

Potrivit acestuia, Festivalul VIBE din acest an a implicat colaborarea a 140 de organizatori şi aproximativ 400 de voluntari, iar împreună cu prestatorii de servicii şi personalul din culise, acest număr depăşeşte 1500 de persoane. „Ca aspect interesant: anul acesta, pentru prima dată, a fost posibil să se returneze deşeurile reciclabile la faţa locului în cadrul RetuRO, adunând un total de 5450 de ambalaje de băuturi în cele trei puncte de colectare a deşeurilor.

De asemenea, o premieră a fost posibilitatea de a închiria biciclete electrice între Complexul Weekend şi festival, datorită Rent-E: aproape 1000 de persoane au profitat de această oportunitate şi au folosit bicicletele electrice. Mare interes a fost şi la standul BCR, unde cei care au solicitat un card bancar George au fost recompensaţi cu 50 de lei. Locaţia EON a fost, de asemenea, populară, unde festivalierii au avut ocazia să câştige o bicicletă electrică la tombolă (…) Festivalul VIBE nu ar fi putut avea loc fără contribuţia celor 46 de sponsori şi 137 de parteneri”, au susţinut organizatorii.

Festivalul VIBE din 2025 va avea loc în perioada 3 – 6 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?