Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670
Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670

Garoafa. Mobilier nou pentru Școala „Emil Atanasiu”

Copiii care învață la Școala „Emil Atanasiu” Garoafa și la structurile arondate acesteia vor avea în anul școlar care urmează mobilier nou. Autoritățile locale din comună au încredințat un contract pentru furnizarea celor necesare, pentru „asigurarea calității și siguranței mediilor de învățare, inclusiv în ceea ce privește reglementările pentru materiale didactice, mobilier, echipamente de laborator și ateliere tehnologice elevilor care frecventează Școala Gimnazială „Emil Atanasiu” Garoafa la sporirea calității învățământului școlar”.

Contractul a implicat achiziționarea de 30 de scaune învățământ preșcolar, pe grupe, 26 mese învățământ preșcolar (pentru 4 copii), câte 6 dulapuri pentru jucării/ materiale didactice și biblioteci de înălțime joasă cu rafturi deschise, 55 de pernuțe individuale șezut. În același timp, pentru elevi vor fi aduse 216 de pupitre individuale și 277 de scaune – toate modulare și reglabile în înălțime, iar pentru profesori vor fi livrate 18 catedre, tot atâtea scaune și dulapuri pentru depozitarea materialelor didactice.

Totodată, prin contract au fost achiziționate câte 18 birouri/ mese pentru multifuncționale/ laptopuri, cuiere, 302 dulapuri cu casete individuale pentru elevi, 21 de mese pentru calculator, dar și câte două table magnetice, suporturi pentru prezentare planșe și flipcharturi.

Costul total pentru echipamentele de mai sus a ajuns la 471.781,28 lei, banii fiind obținuți prin Planul Național de Redresare și Reziliență. În total, 24 de săli de clasă vor fi complet mobilate și echipate, pentru ca școala să ofere „dotările necesare pentru îndeplinirea standardelor de calitate în sălile de clasă și în laboratoarele/ atelierele școlare, inclusiv dotările și echipamentele educaționale specializate pentru elevii defavorizați și elevii cu cerințe educaționale speciale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

_ga

Other

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?