Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675
Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675

FOTO! Zilele Municipiului Focșani. Poliţiştii și jandarmii vrânceni, prezenți cu activități preventive, în Piața Unirii

Poliţiştii și jandarmii vrânceni sunt prezenți la tradiționalul eveniment cultural, “Zilele Municipiului Focșani”.

Poliţiştii și jandarmii sunt și astăzi prezenți în Piața Unirii din municipiul Focșani unde, timp de trei zile, între 5 și 7 iulie, se desfășoară evenimentul anual “Ziele Municipiului Focșani”.

Astfel că, polițiștii desfășoară activități pentru prevenirea traficului si consumului de droguri, faptelor cu violență, traficului de persoane și furturilor din buzunare, poșete, genți.

Cetățenii sunt informați cu privire la măsurile de siguranță pe care să le adopte pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de furt din buzunare, poșete, genți și, totodată, pentru a preveni situațiile conflictuale.

Totodată, polițiștii și jandarmii poartă discuții cu participanții la eveniment, în special cu tinerii, cu privire la consumul de droguri, consecințe și riscuri asociate, precum și instituțiile cărora le pot solicita sprijin și consiliere.

De asemenea, poliţiştii sunt prezenți și pe drumurile publice din localitate, pentru prevenirea accidentelor de circulație și fluidizarea traficului rutier.

Recomandăm tuturor conducătorilor de vehicule să respecte regurile de circulaţie și indicaţiile poliţiştilor din teren și să nu consume alcool ori substanțe interzise!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?