Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670
Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670

ULTIMA ORĂ! UPDATE! Doi bărbați răniți, după ce s-au răsturnat cu ATV-ul într-o zonă abruptă din Lepșa

Comunucat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea:

2 persoane au necesitat asistenta medicala în urma unei plimbări cu un ATV în zona Lepșa, din comuna Tulnici.

Deoarece vehiculul s-a răsturnat intr-o zona abrupta, greu accesibila, la marginea unui drum forestier, cele doua victime au fost aduse la echipajele de interventie de către reprezentanții Salvamont Vrancea.
Paramedicii SMURD din cadrul Secției de Pompieri Vidra au intervenit pentru acordarea primului ajutor unui bărbat, în vârstă de 41 ani, iar un echipaj SAJ Vrancea a preluat un bărbat, în vârstă de 21 ani, ambii cu politraumatisme și escoriatii. Victimele au fost transportate și predate la cea mai apropiata unitate spitalicească.

 

UPDATE! Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea:


Astăzi ora 13:19 Dispeceratul SAJ a primit o solicitare despre un accident în care a fost implicat un ATV produs pe drumul forestier spre Soveja . În accident au fost implicați doi bărbați în vârstă de 21 și 43 de ani . Către locul solicitării au fost direcționată o ambulanță SAJ de tip B2 și un echipaj SMURD , care au identificat victimele, le-au acordat îngrijiri medicale la locul solicitării și le-au transportat la Camera de Primiri Urgențe Spital Vidra . Ulterior pacienții au fost transportate de ambulanțele SAJ la Unitatea de Primiri Urgențe Spital Focșani .

Sursă foto: SAJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?