Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676
Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676

IPJ Vrancea: Activități de prevenire a traficului și consumului de droguri în rândul tinerilor

ACTIVITĂȚI DE PREVENIRE A CONSUMULUI DE SUBSTANȚE PSIHOACTIVE

Astăzi, 5 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au desfășurat activități de prevenire a traficului și consumului de substanțe psihoactive, prin informarea publicului participant la un concert de muzică ce a avut loc într-un resort din zona Doaga. Totodată, participanții la trafic de pe raza municipiului Focșani au fost informați de către polițiști cu privire la consecințele consumului de droguri.

Astfel, polițiștii de prevenire, siguranță școlară și cei de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Mărășești, alături de reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Vrancea au discutat cu cei prezenți la concert, le-au explicat fenomenul, expunându-le exemple concrete.

Pentru ca spectacolul să rămână o amintire plăcută pentru toți participanții, polițiștii au contribuit la creșterea nivelului de conștientizare în rândul tinerilor, în ceea ce privește consecințele consumului de droguri.

De asemenea, au fost utilizați ochelari speciali, pentru ca participanții că poată ,,vedea lumea prin ochii” celor care au consumat alcool sau substanțe psihoactive, astfel încât curiozitatea tinerilor să nu mai reprezinte un argument pentru consumul real al acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?