Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675
Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675

Lucrări de asfaltare a străzilor din Broșteni

            Încep lucrările de modernizare a străzilor din satele Pitulușa și Arva, comuna Broșteni, pentru care sunt investiți 3.078.618,9 lei. Aceasta este suma cu care a fost încredințat un contract pentru lucrări de modernizare a arterelor din comună, pe o lungime totală de 3.374 metri și, potrivit contractului, durata de realizare este de maxim 22 de luni de la primirea ordinului de începere a lucrărilor.

Pe lângă termenul de executare a lucrărilor, în contract este prevăzută însă și o perioadă de garanție, în interiorul căreia, printre altele, „antreprenorul va trebui să execute în timp util și pe cheltuiala sa lucrările de remediere a taluzurilor rambleurilor, să mențină scurgerea apelor și să repare toate zonele identificate cu tazări datorită proastei execuții.

În afară de aceasta, antreprenorul va trebui să execute, în aceeași perioadă, la cererea scrisă a beneficiarului, și toate lucrările de remediere necesare, pentru care antreprenorul nu este răspunzător”. În cadrul proiectului, vor fi modernizate 4 străzi din satul Pitulușa (Liliacului – 346 m; Lunca Pitulușei – 579 m; Salcâmilor – 321 m; Troiței – 212 m) și trei din satul Arva (strada Teiului – 562 m; strada Capatanu 1 – 1.058 m; strada Capatanu 2 – 296 m).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?