Ediția: Miercuri 24 iulie 2024. Nr. 6677
Ediția: Miercuri 24 iulie 2024. Nr. 6677

L-AȚI VĂZUT? Actualizare! Un bărbat din Câmpuri este dat dispărut!

Biroul de presă al IPJ Vrancea:

L-AȚI VĂZUT?

La data de 01 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Panciu au fost sesizați de un bărbat din comuna Câmpuri, cu privire la faptul că în jurul orei 10.00, ONCIOIU NICOLAE, în vârstă de 82 ani, din aceeași localitate, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: 85-90 kg, înălțimea de 1,70 m, ochi căprui, păr cărunt, față rotundă, fără semne particulare.

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o cămașă albă cu dungi, pantalon de trening de culoare neagră, încălțat cu adidați de culoare maro, iar pe cap purta o pălărie din paie de culoare deschisă. Nu deține asupra sa telefon mobil, documente de identitate sau bunuri de valoare.

Persoanele care dețin informații cu privire la cel în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

ACTUALIZARE! Bărbatul, în vârsta de 83 de ani, plecat voluntar de la domiciliu, a fost identificat de polițiști. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Postare Facebook Erica Zaharia, fiica bărbatului dispărut:
„El este tatăl meu, a dispărut luni, în jur de ora 12. Dacă îl vedeți, vă rog din suflet să anunțați organele competente! Are 83 de ani, nu este agresiv, este un pic confuz și e îmbrăcat exact așa. Ultima dată a fost lăsat la Tișița. Dacă vreun șofer de Tir, de autobuz, oricine, îl vede, nu rămâneți indiferenți, vă rog!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?