Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675
Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675

FOTO: De astăzi, activitatea Primăriei Focșani va fi relocată

Biroul de presă al Primăriei Focșani:

Începând cu data de 1 iulie 2024, serviciile din cadrul Primăriei Municipiului Focșani se mută în trei locații diferite din oraș. Relocarea vine ca urmare a faptului că sediul municipalității din B-dul Dimitrie Cantemir nr 1 bis va intra în perioada imediat următoare într-o amplă și necesară reabilitare. Activitatea Primăriei însă nu va fi perturbată de această mutare, ea urmând a se desfășura în conditii normale până la finalizarea lucrărilor.

            Astfel, cele trei locații temporare sunt:

–  imobilul din strada Cuza Vodă nr 9A, de lângă sediul Libra Bank

– imobilul din strada Prof Gh. Longinescu nr 4, în apropierea Direcţiei Judeţene de Statistică Vrancea

– imobilul din strada Cuza-Vodă nr 56, unde a funcționat Serviciul Public Comunitar Local de Evidența a Persoanelor Focșani.

            În cladirea de sticlă de lângă Libra Bank, de pe strada Cuza Vodă nr 9A, se regăsesc: Cabinetul Primarului, Administratorul public al Municipiului Focșani, Direcția juridică și de administrație publică, Serviciul buget, contabilitate, Direcția managementul proiectelor și investitiilor, Direcția relaţii interne şi internaţionale, Registratura generală. 

            La gară, la adresa din strada Prof. Gh. Longinescu nr 4, în apropiere de Direcţia Judeţeană de Statistică Vrancea, vor funcționa următoarele servicii: Serviciul de Impozite și Taxe Locale, Serviciul resurse umane, managementul calității, Serviciul administrarea domeniului public şi privat, publicitate.

            Iar pe strada Cuza-Vodă nr 56 Focșani, unde a fost Serviciul Public Comunitar Local de Evidența a Persoanelor Focșani, se află de acum: Direcția Arhitect Șef, Serviciul urbanism și autorizări construcții, Compartimentul autorizare agenți economici, Compartimentul transport urban.

            Odată cu toate aceste mutări este posibil ca unele servicii să aibă parte de mici deficiențe de funcționare, care vor fi remediate până la sfârșitul săptămânii.

Numărul de telefon al Primăriei rămâne în continuare 0237.236.000.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?