Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676
Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676

FOTO: Angajații Penitenciarului Focșani au deschis porțile unității, de ziua lor

Facebook Penitenciarul Focsani:

            Ziua de 29 iunie marchează cu mândrie ziua personalului din sistemul poliţiei penitenciare, un prilej de a recunoaște și celebra munca dedicată a tuturor angajaților din acest domeniu. Această zi specială este dedicată atât personalului din penitenciare pentru contribuția semnificativă la menținerea siguranței și ordinii publice.

În cadrul eforturilor noastre continue de a întări relațiile dintre angajați și de a promova un mediu de lucru sănătos și armonios în comunitate, am avut plăcerea de a organiza ziua porților deschise, eveniment la care au participat aproximativ 200 de persoane civile și angajații #penitenciarulfocsani alături de familiile lor.

Evenimentul s-a bucurat de succes și a avut ca scop facilitarea interacțiunilor informale și a activităților de grup, consolidarea spiritului de colegialitate și colaborare între angajați. Invitând familiile angajaților, dorim să evidențiem importanța sprijinului familiei în menținerea echilibrului și a bunăstării personale. Programul a inclus jocuri și concursuri pentru copii, menite să creeze o atmosferă veselă și relaxantă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?