Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675
Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675

Două competiții de ciclism, devenite tradiție – Turul Vrancei Road Bike Trophy și Cupa Copiilor Rikora, au în IPJ un partener de siguranță

Biroul de presă al IPJ Vrancea:

Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea – partener de siguranță în cadrul concursurilor Turul Vrancei Road Bike Trophy 2024 – Cupa Națională de Ciclism – și Cupa Copiilor Rikora – 2024

Astăzi, 29 iunie a.c. și mâine 30 iunie a.c., Vrancea va fi gazda unor evenimente sportive deosebite, care vor alinia la start atât sportivi legitimați la cele mai importante cluburi cicliste din țară, cât și copii pasionați de acest sport.
Competițiilor, formate din trei trasee, unul lung de 159 km care se va desfășura pe raza localităților Cârligele, Vâteșcoiu, Odobești, Jariștea, Bolotești, Țifești, Irești, Vidra, Vizantea, Câmpuri, Străoane, Panciu, unul scurt de 79 km și unul pentru copii, stabilit pe o lungime de 8 km, pe raza comunei Cârligele, li se vor alătura polițiști rutieri și polițiști de ordine publică, în scopul prevenirii unor evenimente nedorite.
Echipajele de poliție, formate din peste 30 de polițiști vor asigura deplasarea în condiții de siguranță a bicicliștilor, vor dirija traficul rutier în intersecțiile ce converg traseului de deplasare și vor asigura menținera unui climat de ordine și siguranță publică.
Pe perioada competițiilor sportive pe două roți, circulația rutieră pe raza localităților pe care vor rula bicicliștii va fi restricționată. Facem astfel apel la cetățeni să respecte indicațiile polițiștilor rutieri, să își păstreze calmul și să nu blocheze intersecțiile.

Urăm succes, tuturor participanților!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?