Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676
Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676

FOTO! O tânără din sistemul de protecție al DGASPC Vrancea a absolvit Facultatea de Istorie cu media 9,90

Postare Facebook Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea:

O poveste demnă de urmat: Monica Baniță, de la M.F. Odobești la Facultatea de Istorie cu media 9.90!

Astăzi, inima ne este plină de bucurie și mândrie! O felicităm din suflet pe Monica Baniță, o tânără excepțională din cadrul M.F. Odobești, care a reușit o performanță remarcabilă: a absolvit Facultatea de Istorie din cadrul Universității București cu media 9.90!

Drumul Monicăi nu a fost unul ușor, dar ambiția și perseverența ei i-au demonstrat că nicio țintă nu este imposibilă de atins. Dedicată studiului și dornică să își lărgească orizonturile cunoașterii, Monica a reușit să obțină rezultate excepționale, demonstrând o pasiune arzătoare pentru istorie și o dorință puternică de a face o diferență în lume.

Visul Monicăi nu se oprește aici! Este determinată să își continue parcursul academic și să se înscrie la master, urmărind cu ardoare să devină profesor. Suntem convinși că va fi un dascăl minunat, care va inspira și motiva generațiile viitoare prin pasiunea sa pentru istorie și prin exemplul personal. ‍

Monica este o dovadă vie a faptului că prin tenacitate, perseverență și încredere în forțele proprii, se pot obține rezultate remarcabile, indiferent de obstacolele întâmpinate. Povestea ei ne stârnește admirația și ne servește drept sursă de inspirație pentru noi toți. Felicitări, Monica, și mult succes în tot ceea ce îți propui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?