Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675
Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675

Competiții de ciclism, festival de muzică populară, hramuri și târguri tradiționale, în acest weekend, în Vrancea. Jandarmii vor asigura buna lor desfășurare

Comunicat de presă, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea:

Sfârșit de săptămână în siguranță alături de jandarmii vrânceni

Jandarmii vrânceni vor fi angrenați în misiuni specifice de asigurare a unui climat de ordine si siguranță publică în zona de competență, atât independent, cât și în sistem integrat, pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură antisocială.

Vom fi prezenți pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la următoarele evenimente:
-Evenimentul „Masa Critică”;
-Turul Vrancei Road Bike Trophy;
-Cupa Copiilor Rikora la Ciclism Șosea;
-Hramul bisericilor ortodoxe „Sf. Apostoli Petru și Pavel” din localitățile Panciu și Ploscuțeni;
-Festivalul concurs interjudețean de muzică populară „Comoara Vrancei” ce va avea loc în Amfiteatrul din localitatea Năruja;
– Târgurile anuale organizate în localitățile Năruja și Câmpuri.

Recomandăm persoanelor participante la evenimentele ce urmează a avea loc, să respecte indicaţiile şi îndrumările forțelor de ordine și măsurile stabilite de organizatori, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să supravegheze cu atenție copiii și să aibă grijă de obiectele personale.

Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravențional și infracțional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale și aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

Jandarmii montani vor fi prezenți în localitățile Tulnici, Lepșa, Soveja și pe traseele turistice adiacente, pregătiți pentru a interveni, în caz de nevoie.

Astfel, dacă alegeți să vă petreceți weekendul în zona montană a județului, pentru evitarea unor situații neplăcute, este necesar să respectați următoarele reguli de siguranță:
– să vă echipați corespunzător zonei montane;
– alegeți doar traseele montane marcate și nu vă abateți de la acestea;
– desfășurați activități de picnic numai în zonele special amenajate. Nu aprindeți focul în zone neamenajate și nu lăsați resturi menajere în urma dumneavoastră.
– în cazul în care întâlniți animale sălbatice nu vă apropiați de ele pentru a le fotografia sau a le hrăni.

În cazul în care aveți nevoie de ajutor, solicitați cu încredere sprijinul forțelor de ordine prezente sau apelați numărul unic de urgenţă 112.

Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?