Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675
Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675

FOTO: Se asfaltează pe DN 2L, sectorul Soveja – Lepșa

          Se lucrează intens pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a DN 2L Soveja – Lepșa. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău a postat pe pagina de facebook noi imagini cu lucrările de pe drumul național 2L  din care reiese că se execută lucrări de asfaltare în zonele care au fost reabilitate și care până acum nu au fost asfaltate.

          Anul trecut, prefectul de atunci al județului Vrancea, Nicușor Halici, a anunțat că a trimis un memoriu ministrului Transporturilor și Infrastructurii Rutiere, Sorin Grindeanu, prin care solicita suplimentarea cu 35.226.011 lei cu TVA a sumei deja alocate proiectului privind reabilitarea DN 2L. Suma solicitată reprezintă necesarul pentru acoperirea indicelui de ajustare.

          Vă reamintim că pe 5 mai 2017, Consiliul Tehnico Economic al CNAIR aviza favorabil acest obiectiv de investiții, iar pe 5 septembrie același an (2017) MDRAP aviza tot favorabil studiul de fezabilitate. În luna iulie a anului 2020, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că a fost semnat contractul având ca obiect „Modernizare DN 2L Soveja Lepșa, km 60+145 – km 76+277” cu ofertantul declarat câștigător în cadrul procedurii de atribuire, Asocierea LEMACONS SRL – CITADINA 98 SA – TRAMECO SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?