Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671
Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671

FOTO: Rezultate excelente la Olimpiada Națională SmartyKids

Comunicat de presă:

Cursanții centrului SmartyKids Focșani au avut parte de două zile pline de emoții, de reușite și de auto depășiri. După două luni de antrenamente intense, isteții au participat la Olimpiada Națională de Aritmetică Mentală SmartyKids din București, unde au avut de rezolvat 360 de exerciții, în 18 minute, în 3 etape de calcul. Este poate una dintre cele mai grele competiții de aritmetică mentală, unde doar 30% dintre participanți urcă pe podium.

Cu peste 660 de copii participanți din toate colțurile României, elevii vrânceni au reușit și de această dată să urce pe Podium pentru a-și ridica premiile de Campion, Locul 1, locul 2 și locul 3. Îi felicităm pe toți cei care au avut curajul să participe și ne mândrim cum cei care au cucerit scena:

Ștefan Lemnaru, Ștefan Pricopi, Daniel Sava – Champion; Ioana Cazacu, Miruna Mocanu, Olariu Andrei, Ailincuței David, Lemnaru Ingrid, Canciu Andrei, Luca Bogdan – Locul 1; Cristea Ilaria, Leonardo Lupu, Manea Luca, Cristea Iustina, Filip Antoanche, Ciobanu Patrick – Locul 2; Alexandra Pruteanu, Parâng Matei, Rareș Gavriloiu – Locul 3.

            Cu ajutorul profesorilor centrului SmartyKids Focșani, Irimia Daniela, Profira Hahui, Iulia Mihai, Tatiana Vasiloaia și Mihaela Balosin și a părinților acestor minunați copii am reușit și de această dată să arătăm că orașul Focșani are cei mai buni copii.

Facebook Cristi Valentin Misăilă:

Copiii inteligenți ai Focșaniului continuă să ne surprindă plăcut prin potențialul extraordinar pe care îl au și prin rezultatele de excepție pe care le obțin. Aritmetica Mentală este o tehnică de calcul prin care copiii își dezvoltă memoria și gândirea logică prin calcule și rezolvă operații matematice la fel de rapid precum un calculator.

La Olimpiada SmartKids 2024, cel mai mare eveniment educațional de acest gen din Sud-Estul Europei, focșăneanul Daniel Sava a rezolvat nu mai puțin de 360 de calcule în doar 18 minute, reușind să obțină la finalul competiției cel mai mare titlu, cel de CAMPION la categoria 5 – 6 ani. Pe lângă rezultatele bune din domeniul matematicii, Daniel excelează și în „sportul minții” fiind unul dintre cei mai buni șahiști din țară la categoria lui de vârstă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?