Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676
Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676

GALERIE FOTO: Sărbătoare și petrecere la Zilele comunei Vintileasca

          Sute de vrânceni au participat duminică la „Festivalul Rusaliilor-2024-Zilele Comunei Vintileasca“. Sărbătoarea se desfășoară pe parcursul a două zile, respectiv duminică și luni. La eveniment au participat primari ai localităților vrâncene, prefectul  Marius Iorga, consilieri județeni, dar și președintele PSD Vrancea, Nicușor Halici, viitorul președinte al Consiliului Județean Vrancea. Pe scena amplasată pe platoul din zona lacului din Vintileasca au urcat mai mulți  artiști din care amintim: Teodora Borcăiaș, Ana Maria Țuțui, Ansamblul folcloric profesionist „Țara Vrancei“ și Maria Murgoci, Robert Târnăveanu, Viorica Macovei și Nicușor Iordan.
          La Festivalul Rusaliilor au mai participat ansambluri folclorice și interpreți din comunele Vintileasca, Chiojdeni, Dumitrești, Jitia și Spulber. Este vorba de Ansamblul Folcloric „Chindia” Jitia, Ansamblul Folcloric Chiojdeni, Ansamblul Folcloric „Dorul Ciobănașului” Vintileasca, Ansamblul Folcloric „Sânzienele” Dumitrești, dar și Grupul copiilor cu chitară, Vintileasca.
          Prefectul județului Vrancea, Marius Iorga, le-a transmis locuitorilor comunei Vintileasca faptul ăa în calitatea sa de reprezentant al guvernului în teritoriu va sprijini toate proiectele de modernizare ale comunei.  “Vă urez la mulți ani de ziua comunei Vintileasca, la mulți ani tuturor vintilenilor în această zi sfântă de sărbătoare în care avem sărbătoarea Rusaliilor dar și ziua comunei Vintileasca. Îl felicit pe domnul primar pentru câștigarea unui nou mandat, dar mai bine vă felicit pe dumneavoastră, dragi vintileni, că ați ales un om dedicat comunei și pe această cale îl asigur, în calitate de reprezentant al guvernului în teritoriu, că toate investițiile și obiectivele pe care și le-a propus pe viitor vor fi susținute de guvernul Romaniei pentru dezvoltarea și modernizarea comunei Vintileasca. Vă doresc fericire, multă sănătate, petrecere cu voie bună și un călduros la mulți ani”, le-a spus celor prezenți prefectul Marius Iorga.
          La rândul său, primarul reales al comunei Vintileasca, Tudorel Vâlcociu, le-a transmis celor prezenți că trebuie să rămână cu toții uniți pentru a realiza proiectele de dezvoltare ale comunității. “La mulți ani, dragi vintileni! Ne aflăm azi, într-un loc binecuvântat de Dumnezeu. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și că m-ati reales în funcția de primar. Avem multe proiecte pe care o să le derulăm împreună pentru a avea o comună frumoasă și curată, dar pentru acest lucru trebuie să rămânem uniți și doar împreună putem realiza aceste obiective. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a spus primarul comunei Vintileasca, Tudorel Vâlcociu.
          Evenimentul „Festivalul Rusaliilor-2024-Zilele Comunei Vintileasca“ a fost organizat de Consiliul Județean, Centrul Cultural Vrancea, Consiliul Local și Primăria Vintileasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?