Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670
Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670

GALERIE FOTO! Grădina de Relaxare, Liniște și Învățare – Concurs de artă tranzientă, în Crângul Petrești

Fantezia, culoarea și armonia s-au întâlnit în mijlocul naturii, cu ocazia desfășurării Concursului de creație tranzientă integrată din cadrul conceptului educațional, „Grădina de relaxare, liniște și învățare”, având drept scop evaluarea și promovarea tehnicilor experimentate în procesul pilotării conceptului. Au participat 20 de grădinițe vrâncene, care au ales să aducă schimbarea în educație, promovând echilibru în relația om-natură.


Tema sub care s-a desfășurat concursul a fost ”Vrancea arhaică – Muzel satului vrâncean – punte între trecut, prezent și viitor”. Fiecare unitate școlară a avut de realizat câte un tablou de creație tranzientă, în care au fost integrate armonios tehnici, culori, simboluri. Astfel, a a vut loc o adevărată expoziție în aer liber, în perfectă conexiune cu natura, iar dorința de schimbare prin experimentare a fost transmisă de simbolistica temelor și a materialelor folosite.


Evenimentul a fost organizat de coordonatorul județean GRLI, prof. Bițeanu Corina în strânsă colaborare cu d-na inspector pentru educație timpurie, prof. dr. Șerbu Georgiana și găzduit de Centrul de informare tutistică- Crâng Petrești și Muzeul Satului Vrâncean.


Schimbarea suntem noi!

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?