Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672
Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672

VIDEO! Consiliul Județean a aprobat continuarea mai multor investiții în infrastructură

Administrația județeană continuă proiectele de investiții în infrastructură. Plenul Consiliului Județean Vrancea a aprobat astăzi mai multe proiecte de hotărâre ce vizează etape necesare pentru implementarea unor investiții. Este vorba de actualizarea proiectului „Modernizare infrastructură rutieră de drum județean 204E dintre localitățile Mirceștii Noi-Ciușlea-Străjescu-Doaga-DN24” şi a cheltuielilor legate de proiect pentru realizarea acestuia.


Plenul Consiliului Județean a aprobat documentația tehnico-economică la faza: Expertiză tehnică, Documentație de avizare a lucrărilor de intervenții (D.A.L.I.) și a indicatorilor tehnico- economici pentru lucrări de refacere a unor sectoare de drumuri județene și poduri afectate de fenomene hidro-meteorologice periculoase (alunecări de teren, inundații, cutremure etc.), pentru refacerea DJ 204P în comuna Gura Caliței, sat Poenile punct “Preot Gavrilă“, sat Cocoșari punct “Poșta“ și sat Gura Caliței punct “Baltag”.

Tot în aceeași ședință a fost aprobată actualizarea Devizului general și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ,,Consolidare și reabilitare pod zid/beton armat pe DJ 205D, peste pârâul Olari la Paltin km. 19+066, conform H.G. nr.540/2000, respectiv km. 17+400 conform ridicare topografică actualizată, comuna Paltin, județul Vrancea”


Tot în ședința de azi plenul Consiliului Județean a mai aprobat următoarele proiecte de hotărâre: „Aprobarea Monografiei economico-militare a judeţului Vrancea”; „ Aprobarea organigramei, statului de functii si a regulamentului de organizare si functionare pentru Muzeul Vrancei”; „Radierea din anexa domeniului public al Județului Vrancea a suprafeţei de teren de 1800 mp”; „Retransmiterea în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea a corpului C10 aferent imobilului Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Elena Doamna”; „Valorificarea prin vânzare la licitație a masei lemnoase pe picior aferentă unui număr de 147 arbori cu un volum brut total de 408,32 m.c.“; „Valorificarea prin vânzare la licitație a masei lemnoase din zona Crâng Petrești: Lotul I, format din 74 de arbori cu un volum brut de 36,65 m.c. și Lotul II, format din 127 de arbori cu un volum brut de 39, 85 m.c.”; „Valorificarea prin vânzare la licitație a masei lemnoase aferentă unui număr de 40 arbori cu un volum brut de 49,06 m.c. situați pe raza comunei Soveja”; „Însușirea documentației cadastrale în vederea actualizării elementelor de identificare aferente imobilului „Centrul Militar Zonal”; „ Radierea din inventarul bunurilor aparținând domeniul public al Județului Vrancea a bunului mobil Releu radio”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?