Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676
Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676

FOTO: Vrânceanca Anamaria Botezatu, apariție incendiară la cea mai tare petrecere mondenă a anului!

          Revista de lifestyle Viva! a sărbătorit miercuri 25 de ani de activitate. Printre numeroasele vedete invitate la evenimentul care a avut loc la Face Forest București, s-a aflat și interpreta de muzică populară din județul Vrancea, Anamaria Botezatu. Artista a strălucit într-o rochie cu paiete și inserții metalice, respectând astfel dresscodul evenimentului. 

          ,,Am fost foarte entuziasmată atunci când am primit invitația pentru a participa la acestă gală chiar de la Dana Enache, redactorul-șef al Revistei VIVA, cea care a organizat cea mai fastuoasă petrecere a anului. Au fost prezenți majoritatea artiștilor și oamenilor de media din România  și m-am bucurat să mă întâlnesc cu cei alături de care am urcat pe scenă de-a lungul anilor: Andra, Loredana, Connect-R, CRBL, Antonia, Andreea Bălan, dar și cu mulți dintre cei ce activează în muzica populară: Adriana Antoni, Lorenna, Valentin Sanfira, Florin Grigore, Mihalis, Roxana Birica și mulți alții. Pentru mine participarea la acest eveniment e o confirmare a faptului că am urcat pe scara showbizului romănesc și că toată muzica mea este apreciată la nivel național! A fost cea mai tare petrecere, la care am râs, am dansat pe muzica Loredanei și a lui Damian Drăghici, am primit cadouri și m-am distrat alături de soțul meu care îmi este alături mereu când am evenimente de asemenea anvergură“, a precizat Anamaria Botezatu

          O felicităm și noi pe solista de muzică populară Anamaria Botezatu, care ne-a reprezentat județul cu cinste și vă prezentăm câteva poze de la petrecerea anului unde au participat aproape toate vedetele din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?