Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670
Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670

Fost căpitan la ProSport Focșani, Mihai Mirică este student la Medicină și a câștigat titlul de cel mai bun portar din Superliga de Minifotbal

Postare Facebook/Prosport Focsani:

EDUCAȚIE DE TOP

DOCTORUL MIHAI MIRICĂ ȘI-A ,,ANESTEZIAT” CONCURENȚA

          Fostul nostru elev, Mihai Mirică, student la Facultate de Medicină din București, rămâne un împătimit al balonului rotund, și ne dovedește că se poate performa la școală, dar și în sport. Mihai Mirică a câștigat titlul de cel mai bun portar din Superliga de Minifotbal, iar echipa UMF Boys a promovat în Liga 2. UMF Boys încheie campionatul pe primul loc în Liga 3 Seria 2, fiind singura echipă din competițiile Superligii București cu punctaj maxim la finalul anului calendaristic.

MIHAI MIRICĂ, CAMPION ÎN LIGA STUDENȚILOR

          Mihai Mirică a fost portarul numarul 1 al Vrancei mulți ani la rând. Căpitan de echipă la Pro Sport, Mihai Mirică a fost întotdeauna omul care a împins întreaga sa echipă pentru a face performanță. Alături de echipa de viitori medici, este câștigătorul Campionatului de Fotbal organizat de Liga Studenților din Universitatea București.

          Astfel, Facultatea de Medicină București a câștigat pentru prima dată în istorie un campionat de fotbal. Mai mult, victoria a fost obținută în fața studenților din ANEFS.

Căpitan de echipă, Mihai a fost desemnat cel mai bun portar din Liga Studenților ‼️‼️

          A cucerit multe trofee colective și individuale alături de grupa 2000-2001 de la CS Pro Sport Focsani la marile competiții interne și internaționale la care a participat (Barcelona – Cupa Malgratense, București, Brașov Indoor Cup, Iași). Convocat la naționala de juniori, Mihai Mirică a făcut parte din elita portarilor din România, an de naștere 2000.

          Mihai Mirică a fost și va rămâne un exemplu de urmat pentru mai tinerii colegi de la Pro Sport Focșani. La Prosport Focșani educația este pe primul loc.

MIHAI MIRICĂ ESTE MODELUL CARE DOVEDEȘTE CĂ SE POATE FACE PERFORMANȚĂ, ATÂT ÎN SPORT, DAR ȘI LA ȘCOALĂ.

Felicitări, Mihai Mirică !

Felicitări familiei Mirică !

Felicitări, Pro Sport Focșani!

Mai multe IMAGINI pe – https://www.facebook.com/prosport2009.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?