Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672
Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672

Vrâncenii, invitați la „Festivalul Rusaliilor 2024-Zilele Comunei Vintileasca“

          Consiliul Județean Vrancea, Centrul Vultural Vrancea, Consiliul Local al Comunei Vintileasca și Primăria Vintileasca vă invită duminică, 23 Iunie, să participați la „Festivalul Rusaliilor-2024-Zilele Comunei Vintileasca“. La manifestări vor fi prezenți artiști care vor cânta și vă vor încânta, din care amintim: Teodora Borcăiaș, Ana Maria Țuțui, Ansamblul folcloric profesionist „Țara Vrancei“ și Maria Murgoci.

          Pe scena amplasată pe platoul de lângă Lacul fără fund vor urca și invitați de seamă din care amintim pe Robert Târnăveanu, Viorica Macovei și Nicușor Iordan.

La Festivalul Rusaliilor vor participa ansambluri folclorice și interpreți din comunele Vintileasca, Chiojdeni, Dumitrești, Jitia și Spulber. Este vorba de Ansamblul Folcloric „Chindia” Jitia, Ansamblul Folcloric Chiojdeni, Ansamblul Folcloric „Dorul Ciobănașului” Vintileasca, Ansamblul Folcloric „Sânzienele” Dumitrești, dar și Grupul copiilor cu chitară, Vintileasca.

          Manifestările vor avea loc pe platoul de la intrarea în comună unde se află şi  Lacul Mare (Lacul fără fund, Lacul Vintileasca), care are o suprafaţă de 4,7 ha iar adâncimea maximă este de 5m şi reprezintă principala atracţie a turiştilor ce vin aici în lunile de vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?