Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672
Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672

VIDEO! Deși a pierdut președinția CJ Vrancea și municipiul Adjud, Dragoș Ciobotaru spune că PNL Vrancea a câștigat alegerile „în mare parte, pe toate planurile”

PNL Vrancea a organizat, în această seară, o conferință de presă, în care președintele organizației, Dragoș Ciobotaru a precizat că funcția de președinte al Consiliului Județean a fost câștigată de contracandidatul său, Nicușor Halici, președintele PSD Vrancea. Deși cu „marele regret” că au pierdut funcțiile de primar în municipiul Adjud și comuna Nereju, liberalii consideră că au câștigat alegerile „în mare parte, pe toate planurile”. Înconjurat de membri de partid, Ciobotaru a fost singurul care a vorbit, el afirmând că PNL a avut 29 de primari în mandatul 2020-2024, câștigând 30 de funcții pentru următorii 4 ani, a avut 10 consilieri județeni plus 2 de la ALDE, acum va avea 13 (ca și PSD).
Dragoș Ciobotaru a continuat să acuze fraude, deși cererile de renumărare a voturilor și chiar de anulare a alegerilor, au fost respinse de Biroul Electoral Județean și de Biroul Electoral Central, și a afirmat că „nu am anticipat capacitataea PSD de a ne depăși prin toate tertipurile la funcția de președinte”.
Liderul liberal a precizat că PNL se pregătește deja pentru alegerile parlamentare și că el va candida pentru Camera Deputaților. Conform acestuia, la nivel național, „a fost o greșeală alianța cu PSD” și „s-a hotărât să mergem singuri la alegerile parlamentare și prezidențiale”.

Vom reveni cu informații de la conferința de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?