Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670
Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670

FOTO: Adjud. Au început lucrările de renovare la baza sportivă

          Primarul din Adjud, Florin Nechifor, a anunțat că a fost deschis șantierul pentru proiectul de renovare energetică moderată a clădirii corp administrativ-anexe baza sportivă din municipiu.

          „Stimați adjudeni,

Acesta este doar unul dintre proiectele care vor demara în perioada următoare. Așa cum știți, în cei 3 ani și jumătate de la momentul în care am preluat mandatul de primar, am inițiat în Municipiul Adjud mai multe proiecte la care se va lucra efectiv în următorii ani. Vreau să vă asigur că și de acum înainte voi fi alături de fiecare dintre dumneavoastră, vă voi asculta problemele și voi încerca să le rezolv punctual pe toate. Am avut un mandat de primar greu, plin de provocări și asta în condițiile în care a trebuit să iau totul de la zero, lucru pe care cei mai mulți dintre dumneavoastră îl cunoașteți. Vreau să știți că îmi voi duce mandatul la bun sfârșit la fel de implicat, preocupat și onest așa cum mă știți. Constructorul a demarat acțiunile de lucrări, marcând începutul unei etape importante în implementarea acestui proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență – Componenta 5 – Valul Renovării. Proiectul care are o valoare totală de 674.826,70 lei (fără TVA) prevede printre altele lucrări de termoizolație și hidroizolație, refacerea tencuielilor exterioare, înlocuirea tâmplariei exterioare și refacerea trotuarelor“, a scris primarul Florin Nechifor pe pgina sa de facebook. Durata de execuție a lucrărilor prevăzute de acest proiect este de 12 luni.

          Funcția de primar va fi preluată, din toamnă, de câștigătorul alegerilor din 9 iunie, candidatul PSD George Claudiu Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?