Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675
Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675

Echipa de dublu mixt a României, medalie de aur la World Teqball Series din SUA

          Preşedintele Federaţiei Române de Teqball, Teodor Luca, a declarat, luni, pentru Agerpres, că echipa de dublu mixt a României, formată din Apor Gyorgydeak şi Kinga Barabasi, a câştigat medalia de aur la World Teqball Series din Oklahoma şi va reprezenta ţara noastră la viitoarele Campionate Mondiale. „Noaptea trecută, la World Teqball Series din Tulsa – Oklahoma, în proba de dublu mixt, perechea din România a câştigat medalia de aur. Echipa este formată din Apor Gyorgydeak, numărul 1 mondial în proba de simplu masculin, şi Barabasi Kinga, numărul 4 mondial în proba de simplu feminin. Ce doi vor forma cuplul din proba de dublu mixt la următoarele Campionate Mondial de Teqball, mai ales că fiecare sportiv poate participa la maxim două probe în competiţiile de Teqball. Aceasta este perechea de dublu mixt la care visez de peste doi ani să reprezinte România la competiţiile internaţionale”, a declarat Teodor Luca.

          Sportiva Kinga Barabasi este profesoară de sport la Târgu Mureş, joacă la AFC Transilvania Târgu Mureş şi este antrenată de Kristaly Hunor şi de Arnold Szilagyi, în timp ce Apor Gyorgydeak este din Odorheiul Secuiesc şi este de doi ani numărul 1 mondial.

N.R. Conform https://www.teqball-romania.ro/, Teqball „este un sport care se joacă pe o masă curbată, în general cu o minge obișnuită de fotbal.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?