Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675
Ediția: Luni 22 iulie 2024. Nr. 6675

Trei medici noi la Spitalul Militar Focșani

Facebook Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale – ,,Unde-s trei sănătatea crește”:

            Luna iunie a venit cu trei medici noi la Spitalul Militar de Urgență ,,Dr. Alexandru Popescu” Focșani. Doamna dr. Manole Cristina, medic specialist oftalmolog, a terminat cursurile Facultății de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, în anul 2016, și rezidențiatul l-a făcut Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Agripa Ionescu”.

Doamna doctor ne spune despre specialitatea oftalmologie că este ,,călăuza sănătații care dă culoare vieții”. Compartimentul oftalmologie al spitalului are printre cele mai multe scrisori de mulțumire primite de la pacienți. Așteptăm mai mulți pacienți mulțumiți!

Domnul dr. Goglea Șerban-Cristian este medic specialist ortoped în cadrul Compartimentului Ortopedie și Traumatologie al spitalului. În anul 2013 a terminat Facultatea de Medicină și Farmacie Tg. Mureș și a făcut rezidențiatul la Spitalul „Sf. Pantelimon” București. Am cerut domnului doctor primul sfat pentru durerea de genunchi: ,,Să nu te tratezi după sfaturile găsite pe internet și să apelezi la un specialist”. Venim în întâmpinarea pacienților cu reducerea timpului de asteptare la accesarea asistenței medicale de specialitate.

Domnul colonel (rz.) dr. Daniel-Georgian Cazacu, medic primar medicină de familie în cadrul Centrului Militar de Sănătate Buzău, este un sprijin real pentru fiecare dintre noi, cei care avem nevoie de monitorizarea stării de sănătate. Medicul de familie este punctul de plecare spre sănătate al pacientului.

Comandantul spitalului, colonelul medic Claudiu-Constantin Cautiș, a mulțumit medicilor pentru că au ales să facă parte din familia Spitalului Militar de Urgență ,,Dr. Alexandru Popescu” Focșani și le-a cerut să urmeze Jurământul lui Hippocrate în fiecare pas de activitate.

Sănătate, vocație, tradiție!

Text/foto: plutonier adjutant Adrian Galiță

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?