Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670
Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670

O poveste emoționantă la Căminul „O Nouă Șansă” Mărășești

Facebook Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea:

            Vineri, 14 iunie, a fost o zi cu totul specială la Căminul pentru Persoane Vârstnice „O Nouă Șansă” Mărășești. Am avut bucuria de a primi vizita preotului paroh Cirneleaga Ionică de la Parohia Coza din Tulnici, însoțit de un grup de elevi inimoși de la școlile din comună.

Acești tineri cu suflet mare au venit cu daruri pentru seniorii noștri, oferindu-le nu doar bucuria cadourilor, ci și un strop de căldură umană și companie. Împreună, au petrecut un timp prețios, plin de discuții, râsete și zâmbete. Elevii, îndrumați cu blândețe, au demonstrat o maturitate și o empatie uimitoare, implicându-se activ în dialoguri și jocuri cu seniorii. Emoția plutea în aer, iar seniorii noștri au simțit din plin dragostea și respectul oaspeților, care le-au adus o rază de lumină în suflet.

Suntem profund recunoscători tuturor celor implicați în această vizită minunată. Preotului Cirneleaga Ionică, pentru că ne-a adus un grup de tineri cu suflet mare, elevilor pentru gestul lor generos și plin de compasiune, și Protoieriei Panciu pentru parteneriatul valoros pe care îl construim împreună. Astfel de acțiuni ne demonstrează că solidaritatea și generozitatea pot face minuni.

Ele ne aduc aminte că, indiferent de vârstă, avem nevoie de conexiune umană, de compasiune și de dragoste. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm acest parteneriat minunat și să organizăm noi evenimente care să aducă bucurie și speranță în viața seniorilor noștri. Împreună, construim o comunitate unită și plină de compasiune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?