Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Lucrări de reabilitare la baza sportivă din Adjud

Autoritățile din cel de-al doilea municipiu al județului oferă suma de 674.826,7 lei pentru lucrări de renovare energetică moderată la o clădire a bazei sportive din Adjud, fondurile fiind obținute prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Suma prevăzută trebuie să acopere cheltuielile pentru construcții și instalații, montaj utilaje, echipamente tehnologice și funcționale, utilaje, echipamente tehnologice și funcționale care necesită montaj, organizarea de șantier și alte cheltuieli diverse și neprevăzute.

Lucrările cuprind reparații la finisajele interioare existente, în timp ce finisajele exterioare urmează a fi refăcute în totalitate, respectiv vor fi efectuate tencuieli decorative diverse, tâmplărie termoizolantă și așa mai departe. Terenul pe care se află baza sportivă are o suprafață totală de 40.703 mp în acte și o suprafață măsurată de 39.295 mp, aici fiind edificate mai multe corpuri de clădire: garaje, tribune, sală de sport, club sportiv, scenă. Dintre acestea, reabilitarea vizează clubul sportiv, respectiv construcția C6, care are o suprafață construită de 411 mp.

În interiorul clădirii sunt, pe lângă vestiare și birouri, inclusiv o sală de mese, dormitoare, o sală de protocol și o cameră de protocol, saună și o sală de forță.„În urma analizei din punct de vedere energetic s-au identificat următoarele deficiențe: termoizolație insuficientă pentru pereții exteriori, precum și la nivelul planșeelor inferior și superior; soclu neizolat termic; trotuare degradate și nerațional realizate, ce favorizează infiltrări de apă la nivelul soclului; sisteme de instalații uzate moral și fizic. (…) În urma analizării imobilului existent C6 (…) se propun următoarele tipuri de intervenții: intervenții pentru creșterea performanței energetice – îmbunătățirea izolației termice a anvelopantelor clădirilor; modernizarea și îmbunătățirea instalațiilor – sanitare, electrice, termice”, se detaliază în documentație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?