Ediția: Sâmbătă 13 aprilie 2024 Nr. 6603
Ediția: Sâmbătă 13 aprilie 2024 Nr. 6603

FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii au încheiat cu victorie meciurile de verificare

 

  • Viitorul Șuțești – CSM Focșani 2007 0-3 (0-1)

 

Formații

CSM Focșani 2007: Niczuly – Săpunaru, Ciopa, Marku, Tamași, Perju, Toba, Gorovei, Mihart, Enache, Ciobanu. Au mai jucat Preda, Dumitru, Negoiță, Dănăilă, Tchassem, Zaharia, Stancu, Ungurianu.

Rezerve neutilizate: Sîrghi, Oprea, Stoica, Dănilă, Mazilu.

Viitorul Șuțești: Tudor – Coteț, Postolea, Căldăruș, Drăguș – Chihaia, Dima – Tarozzi, Tiutiu, Robu – Huțu. Rezerve: Mihai, Colniceanu, Gherghișan, Ele, Cuzstură, Nicolaie.

 

          CSM Focșani 2007 a încheiat sâmbătă, 2 martie, odată cu partida din deplasare cu Viitorul Șuțești, seria partidelor de pregătire pentru ultima parte a campionatului Seriei a 2-a a Ligii a III-a și barajul pentru promovarea în Liga a II-a. Focșănenii s-au impus cu 3-0. Au marcat Toba, în minutele 16 și 55, când mijlocașul focșănean a urmărit până la capăt faza de atac a echipei sale și a reluat în poartă mingea respinsă greșit de portarul gazdelor și Tchassem, în minutul 70, când a fost lansat în adâncime, în spațiu liber, și din careu și-a făcu datoria de vârf. CSM 2007 a arătat că este pregătită pentru jocurile care urmează în timp ce Viitorul Șuțești, ultima clasată în serie, fără golgeterul din amicale, Mucuță, dar cu alți doi jucători veniți de la Viitorul Ianca, Dima și Coteț în teren, arată mult mai bine decât în prima parte a campionatului.

          CSM Focșani 2007, care este calificată în play-off, va juca sâmbătă, 9 martie, cu Sporting Liești, în deplasare, în etapa a 16-a a campionatului. Lieștenii sunt pe locul 3 în seria a 2-a și se află bine poziționați pentru a merge, la rândul lor, în play-off!    

 

Foto, Gigi Căldare și Facebook Viitorul Șuțești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?