Ediția: Sâmbătă 13 aprilie 2024 Nr. 6603
Ediția: Sâmbătă 13 aprilie 2024 Nr. 6603

Femeie obligată să păstreze distanță față de fostul concubin; bărbatul a mărturisit că sunt momente în care se teme

Un vrâncean a obținut un ordin de protecție împotriva fostei sale iubite, în urma unui incident care a avut loc între părți chiar luna aceasta. Se întâmpla pe seară, când, după ce iubitul său a ajuns acasă, femeia a sunat la 112, cerând sprijinul poliției pentru a-și lua câteva lucruri, după care a plecat la noul său concubin. Totul părea pașnic, numai că, din ce s-a stabilit ulterior, femeia s-a întors în locuința fostului iubit, unde a provocat scandal, a spart un geam cu o piatră şi a amenințat că va da foc casei. Așa a ajuns să sune și vrânceanul la 112, pentru aplanarea conflictului.

Ulterior, din ce a relatat bărbatul în instanță, atunci când s-a discutat emiterea unui ordin de protecție, fosta sa iubită a fost internată la psihiatrie. Totodată, acesta a povestit că, în cei 3 ani de când sunt concubini, au fost situații în care i-a fost teamă de iubita sa, întrucât uneori era agresivă, lovindu-l în mai multe rânduri, ba chiar fusese internată şi în anul 2023 pentru tratament de specialitate.

Analizând probele, instanța a admis că este nevoie de un ordin de protecție, dispunând ca femeia să fie evacuată din locuință, iar pentru următoarele 6 luni, aceasta să păstreze o distanță de minim „50 de metri față de reclamantul (…) şi față de reşedința acestuia (…)”, precum și „obligarea pârâtei la păstrarea unei distanțe minime de 50 de metri față de locul de muncă al reclamantului (…); obligă pârâta la purtarea permanentă a unui dispozitiv electronic de supraveghere pe o durată de 6 luni de la comunicarea prezentei hotărâri”.

 

Sursa foto: pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?