Prefectul Nicușor Halici: Apă și canalizare pentru 21 de localități, proiecte în valoare de peste 96 milioane de lei; LISTA investițiilor

0
3548

21 de localități vrâncene vor primi aproximativ 97 de milioane de lei pentru implementarea unor proiecte de investiții. Este vorba de investiții în sisteme de alimentare cu apă și canalizare.

“Premierul Marcel Ciolacu dovedește în permanență că este la cârma unui guvern responsabil și apropiat de români, un guvern care administrează țara și resursele ei în folosul românilor și pentru binele tuturor comunităților!
Astăzi (miercuri, 29 noiembrie-n.r.), Adrian-Ioan VEȘTEA, ministrul Dezvoltării , Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat ordinul pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare a rețelelor de apă și canalizare din județul Vrancea, pentru 21 de localități, cu o valoare însumată de 96.680.593 lei.

Acesta este un alt exemplu, prin care, demonstrez încă o dată, că nu am uitat ce am spus când am revenit în Vrancea, că voi pune serios umărul la dezvoltarea acestui județ. Ne-am angajat că vom rămâne în slujba țării și vom face tot ceea ce ține de noi pentru dezvoltarea acesteia. Vreau să-i asigur în continuare pe primarii din județul Vrancea de tot sprijinul meu ca român, dar și ca reprezentant al Guvernului României în județul Vrancea. Este o dovadă în plus a faptului că PSD este un partid al poporului și toate resursele disponibile sunt alocate cu prioritate pentru dezvoltarea comunităților în care trăim. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat prefectul județului, Nicușor Halici, președinte al PSD Vrancea.

Mai jos aveți lista investițiilor din Vrancea:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here