ULTIMA ORĂ! UPDATE! Pacient preluat cu șenilata la Tătăranu; mașină scoasă de jandarmi din șanț, pe E85; 110 localități fără energie electrică

0
2027

UPDATE! La ora 20.00, la nivelul județului Vrancea, 1 localitate cu 339 abonați este afectată privind alimentarea cu energie electrică.
1 echipă a distribuitorului de energie electrică lucrează pentru remedierea situației.

UPDATE! La ora 18.00, la nivelul județului Vrancea, sunt afectate privind alimentarea cu energie electrică 4 localității cu 1265 abonați.
3 echipe ale distribuitorului de energie electrică lucrează pentru remedierea situației.

UPDATE! La ora 14.00, la nivelul județului Vrancea, sunt afectate privind alimentarea cu energie electrică 12 localității cu 3670 abonați.
6 echipe ale distribuitorului de energie electrică lucrează pentru remedierea situației.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea: Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani a intervenit cu o autospecială 4×4 și 1 UTV (șenilată), în comuna Tătăranu, pentru transportul de la domiciliu la ambulanța SAJ, al unui bărbat (27 ani) ce prezenta stare de rău.


 

Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea: Jandarmii vrânceni au acționat în sprijinul unui șofer ieșit în afara părții carosabile.

Efective de jandarmi din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Focşani au acționat în sprijinul unui conducător auto care a ieșit cu autoturismul în afara părții carosabile pe DN 2 E 85, în zona Peco Cotești, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

În cazul în care întâmpinați anumite dificultăți, apelați numărul unic de urgenţă, 112.


 

INFO SDEE 26 noiembrie, ora 13.00:  La nivelul județului Vrancea avem: 110 localități nealimentate cu energie electrică, 10748 abonati, 104 PT.
8 echipe ale distribuitorului de energie electrică lucrează pentru remedierea situației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here