VIDEO și FOTO! „Visul american” la Colegiul Cuza; cine sunt Miss și Mister Boboc 2023!

0
3067

Tradiționalul Bal al Bobocilor organizat de  Colegiul Național „Al. I. Cuza” a avut loc vineri, 17 noiembrie, la Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia” Focșani. Balul a fost organizat de elevii claselor a XII-a și a avut tema „American dream”, visul american, a cărui atmosferă a fost creată atât prin ținutele elegante ale participanților, cât și prin momentele artistice susținute de aceștia pe scena teatrului municipal. Despre câștigătorii din acest an, cât și despre profesorul coordonator și persoanele care s-au aflat în juriu, aflam dintr-o postare publicată pe pagina de Facebook a Colegiului Cuza: „Cele 5 echipe participante au susținut un spectacol de excepție,  în aplauzele colegilor lor,  aflați în sală, dar și ale părinților și profesorilor:  Denisa Anghene și Darius Țîrlea, Raluca Mihălceanu și Mihai Bratosin, Luana Balașcă și Mihai Motoca, Maýra Vrabie și Luca Gagiu, Gabriela Butu Melu și Ștefan Neculai Roșca.
După deliberări dificile, juriul a decis premianții:

Miss Boboc: Mayra Vrabie
Mister Boboc: Mihai Bratosin
Miss și Mister Eleganță: Denisa Anghene și Luca Gagiu
Miss și Mister Originalitate: Raluca Mihălceanu și Darius Țîrlea.
Premiul de popularitate acordat pe baza aprecierilor publicului pe pagina de facebook a Roman’s: Raluca Mihălceanu și Mihai Bratosin.

Prezentatori: Iulia Novac și Alexandru Fociuc.
Profesor coordonator: Elena Vișinescu.
Juriul a fost format din: prof.Claudia Antonescu, Dorina Botez, vicepreședinte Asociația Cuziști Implicați, Loredana Odobescu,  vicepreședinte Comitetul de părinți, Teo Nicolaș, Mister Boboc CNAIC, 2017, Gioni Lungu, Școala de șoferi Scorpion.
Momentele artistice au fost asigurate de doi elevi ai Colegiului, Teodora Rali, clasa a X-a D și Luca Duță Golăeș, clasa a VI-a A.
Felicitări participanților și organizatorilor!”, se mai arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a Colegiului Național „Al. I. Cuza” Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here