#podcast de Vrancea 9 GOURMAND, un brand local la nivel național

0
6634

Noul proiect jurnalistic marca Monitorul de Vrancea – #podcast de #Vrancea – continuă cu episodul 9, care îl are ca invitat pe Florin Samoilă, patronul Shaormeriilor Gourmand din Focșani.

Născut și crescut în Vrancea, Florin Samoilă a mers la facultate în București, unde a și rămas timp de 12 ani. Viața în capitală îl ținea însă departe de soție, polițistă la Serviciul pentru Investigații Criminale. Împreună au decis să înceapă o afacere, soția s-a suspendat pentru doi ani din Poliție și au deschis prima Shaormerie Gourmand în Focșani, Piața Gării, lângă Poștă. Au avut apoi curajul de a deschide și o locație pe litoralul românesc, iar anul acesta a venit rândul Shaormeriei Gourmand din Sud, din stația de autobuz de la Plombă.

Florin Samoilă a vorbit cu Violeta Ciobotaru-Balion, redactor șef la Monitorul de Vrancea, despre problemele cu care se confruntă ca om de afaceri, de la lipsa forței de muncă, la creșterea prețurilor și încercarea de a menține cel mai bun raport calitate-preț. Spune că în Shaormeriile Gourmand sunt folosite numai ingrediente proaspete, inclusiv cartofii, iar majoritatea ingredientelor provin de la producători locali, cum ar fi carnea de pui de la Avicola. Știe că sunt probleme cu timpul de livrare, care uneori este prea lung, dar lucrează la o aplicație care să rezolve această problemă.

Spune că își iubește și respectă clienții, considerând că aceștia știu ce vor când vine vorba despre mâncare. Meniul Shaormeriilor Gourmand este foarte variat, incluzând nu doar shaorma cu pui, vită și curcan, ci și meniuri crispy, kebab, ba chiar și salate și variante de mic dejun.

În copilărie, mâncarea preferată a lui Florin Samoilă era… dar mai multe aflați ascultând podcastul pe canalul nostru de YouTube.

Shaormeria Gourmand Focșani

Piața Gării nr.1și Sud, Stația de autobuz de la Plombă

Telefon 0756 544 809

https://www.shaormeriagourmand.ro/

https://www.facebook.com/ShaormeriaGourmand.ro

Nu uitați să vă abonați, să apăsați butonul de like, dacă vă place podcastul, și clopoțelul pentru a primi notificări de fiecare dată când avem un videoclip nou.

De asemenea, vă invităm să comentați, pentru că opiniile dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi, ca și sugestiile pentru viitori invitați.

Site-ul nostru vă stă la dispoziție pentru cele mai importante știri – https://www.monitoruldevrancea.ro/

Ne găsiți și pe:

FACEBOOK- https://www.facebook.com/MonitoruldeVrancea

INSTAGRAM – https://www.instagram.com/monitoruldevrancea/

TIK TOK – https://www.tiktok.com/@monitoruldevrancea?_t=8fecutLXyeP&_r=1

#podcastdeVrancea este o invitație la dialog cu oameni din toate domeniile de activitate, din toate sferele sociale, despre subiecte variate și interesante

#podcastdeVrancea înseamnă o conversație relaxată, pe care s-o asculți oricând și care să te aducă mai aproape de oamenii din acest județ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here