FOTO! Elevii Colegiului Pedagogic din Focșani, informați despre riscurile consumului de droguri și alcool

0
564

ACTIVITĂȚI PREVENTIVE DERULATE DE SPECIALIȘTII ANTIDROG DIN CADRUL CPECA JUDEȚUL VRANCEA, ÎN COLABORARE CU REPREZENTANȚI AI IPJ VRANCEA , CJRAE VRANCEA ȘI ELEVII COLEGIULUI NAȚIONAL PEDAGOGIC ,,SPIRU HARET” FOCȘANI

JOI, 12 octombrie 2023, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Focșani, IPJ VRANCEA, SI CJRAE VRANCEA, au desfășurat activități interactive de prevenire a consumului de alcool și droguri, precum și alte substanțe interzise, adresate elevilor de la Colegiul Național,,Spiru Haret” Focșani.
Astfel, peste 200 de elevi au fost informați despre efectele și riscurile consumului de alcool și droguri, dar și despre serviciile de asistență specializată disponibile, la nivel local, în cazul în care se confruntă, direct sau indirect, cu probleme cauzate de consumul de substanțe psihoactive.

Reprezentanții instituțiilor sus menționate, respectiv inspector de specialitate Neacsu Ionelia, din partea CEPECA VRANCEA și inspector Palade Cristina, din partea IȘJ Vrancea/Biroul de Siguranță Școlară, prof. consilier școlar Alban Luminita Camelia din partea CJRAE VRANCEA, directorul Colegiului Național Pedagogic ,,Spiru Haret” Focșani profesor Simion Natașa și diriginții claselor, prof.Mateiu Georgiana, prof. Ion Carmen, prof. Corina Agache, prof.Bratu Ionela, prof. Ostafie Olga au promovat în rândul adolescenților dezvoltarea unor abilităţi de viaţă necesare luării unor decizii informate, corecte şi responsabile în legătură cu consumul de substanțe psihotrope, interzise, conform ,,Planului Teritorial Comun de Actiune pentru cresterea gradului de siguranță a elevilor și personalului didactic și prevenirea delicvenței juvenile, în incinta și zonele adiacente unităților de invatamant din Judetul Vrancea,2023-2024 ”Activitățile se vor derula pe parcursul întregului an școlar.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here