GALERIE FOTO: Karate SKDUN – Flavius Vlad de la CSM Focșani 2007, campion mondial și medalie de aur la jiyu ippon kumite

0
88
  • Cristian Milea s-a clasat pe locul 2, cu medalie de argint la kumite shobuippon juniori, iar Tudor Andrei Necula a primit medalia de bronz pentru locul 3 la jiyu ippon kumite minicadeți ca și Flavius Vlad la jiyu kumite copii.
  • La Cupa Mondială, sportivii de la CSM Focșani 2007 au obținut 9 medalii, dintre care trei de aur

Sportivii de la CSM Focșani 2007 antrenați de sensei Daniel Fusaru, care au reprezentat România la Campionatul Mondial și Cupa Mondială de karate SKDUN de la Chalkida – Grecia, din perioada 29 septembrie – 1 octombrie, s-au întors acasă, și de această dată, cu un număr important – 13 – de medalii de aur, argint și bronz.

La Cupa Mondială, focșănenii au obținut patru medalii de aur, patru de argint și una de bronz.

David Gabriel Pană este câștigător de Cupă Mondială la jiyu kumite minicadeți 12-13 ani, Andreea Gabriela Constantin a câștigat Cupa Mondială la kihon ippon kumite și duo kata mixt și s-a clasat a doua la duo kata feminin minicadeți 12-13 ani, Bianca Andreia Șerban a câștigat Cupa Mondială la jiyu ippon kumite, s-a clasat pe locul 2 la duo kata feminin și a terminat pe locul 3 la kihon ippon kumite minicadeți 12-13 ani. Alexia Nicoleta Enache a terminat pe locul 2 la kihon ippon kumite și sanbon kumite juniori 16-17 ani.

La Campionatul Mondial, sportivii pregătiți de sensei Daniel Fusaru au câștigat o medalie de aur, una de argint și două de bronz. Campion mondial a devenit Flavius Vlad la jiyu ippon kumite copii 10-11 ani, pe locul 2 s-a clasat Cristian Milea la kumite shobuippon juniori 16-17 ani – 63 kg, iar Tudor Andrei Necula a încheiat competiția pe locul 3 și a fost medaliat cu bronz la jiyu ippon kumite minicadeti 12-13 ani. Flavius Vlad a obținut și medalia de bronz pentru locul 3 la la jiyu kumite copii 10-11 ani.

Competiția a aliniat la start sportivi din 30 de țări iar lotul pe care l-am condus a reușit performanța de a puncta prin TOȚI sportivii nostri în probele de kata individual, kata echipe masculin, feminin sau mixt, kihon ippon kumite, jiyu ippon kumite, kumite shobuippon sau shobusanbon, ceea ce demonstrează că practicăm un karate bun care sperăm să inspire în viitor și alți tineri. Nu este ușor să petreci 14 ore în sala de concurs (timp de trei zile), însă ca de fiecare dată ne-am achitat bine de sarcini. Sunt tare mândru de sportivii mei care au demonstrat că dacă muncești cu cap și ești serios, îți dorești din tot sufletul să reușești și menții un echilibru în ceea ce faci, inevitabil apar și rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc părinților devotați și implicați care sunt principalii nostri susținători și fără de care participarea noastră la acest eveniment nu ar fi fost posibilă” – sensei Daniel Fusaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here