Tânăr din Urechești, arestat preventiv pentru furt din locuințe

0
1454

La data de 21 septembrie a.c., Secția 5 Poliție Rurală Cotești a fost sesizată cu privire la faptul că, în ziua precedentă, persoane necunoscute au sustras dintr-o locuință din comuna Urechești mai multe bunuri.

În urma activităților informativ-operative efectuate de polițiști a fost identificat un tânăr de 20 de ani, din comuna Urechești, bănuit de comiterea faptei.

Totodată, cel în cauză este bănuit că, la data de 30 septembrie, în jurul orei 15.50, ar fi încercat să pătrundă într-o locuință din Urechești pentru a sutrage bunuri, fiind surprins imediat după spargerea unei ferestre de către unul dintre membrii familiei care locuia în acel imobil.

În urma administrării probatoriului, la data de 1 octombrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Cotești l-au reținut pentru 24 de ore pe tânărul de 20 de ani, fiind bănuit de săvârşirea infracțiunii de furt calificat.

Ulterior, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a celui în cauză pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiști, pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului și recuperarea integrală a prejudiciului.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

foto cu rol de prezentare: anli.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here