Primăria Comunei Nistorești a obținut finanțare pentru proiectul de digitalizare și modernizare a școlii din localitate

0
129

Primarul comunei Nistorești, Teodor Dobre, a semnat contractul de finanțare pentru această investiție atât de importantă pentru comunitatea locală. Fondurile vor fi alocate prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și vizează proiectul intitulat „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comuna Nistorești.”

Obiectivele proiectului:

-Modernizarea instituției de învățământ din comuna Nistorești prin implementarea tehnologiei digitale.

-Furnizarea infrastructurii și a resurselor tehnologice necesare pentru a permite elevilor accesul la tehnologie prin intermediul echipamentelor digitale.

-Furnizarea dotărilor necesare pentru a satisface standardele de calitate în sălile de clasă și în cabinetele școlare.

„Modernizarea învățământului local este o prioritate pentru mine. Vreau ca elevii din Nistorești să aibă acces la cele mai bune resurse educaționale și tehnologice, iar acest proiect este un pas important în direcția aceasta. Mulțumesc pentru sprijinul deosebit oferit de Prefectul Județului Vrancea, Nicușor Halici care a fost alături în demersul nostru de a aduce aceste îmbunătățiri activității educaționale.”, spune Teodor Dobre, primarul comunei Nistorești.

Contractul de finanțare semnat de primarul Teodor Dobre intră în vigoare imediat și va fi valabil până la data de 31 decembrie 2026. Valoarea totală a acestui contract de finanțare este de 549.817,24 lei.

„Îl felicit pe primarul Teodor Dobre pentru dedicarea și pasiunea de care dă dovadă în procesul de dezvoltare a comunei Nistorești și îmbunătățirile aduse învățământului local. Această investiție importantă reprezintă o confirmare a muncii depuse și a viziunii sale pentru un viitor mai prosper.”, a transmis Nicușor Halici, președintele PSD Vrancea.

Comunicat de Presă

30.09.2023

Biroul de presă al PSD Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here