VIDEO/FOTO! Un bărbat care alerga în Focșani, amenințând cu un briceag trecătorii și altul care îl amenința pe primul cu o crosă de golf, au fost prinși de jandarmi

0
3773

În cursul după amiezii trecute, am fost solicitaţi de către I.P.J. Vrancea prin apel unic 112, să intervenim pe str. Constantin Dobrogenu Gherea nr. 2, din municipiul Focşani, unde un bărbat alearga cu un cuţit alte persoane.

Ajuns la faţa locului, echipajul de jandarmi a observat la intersecţia străzilor Cernei cu Independenţei un bărbat care a aruncat un obiect din mână şi a fugit spre str. Dobrogenu Gherea.

În momentul urmăririi, jandarmii au observat un alt bărbat care a început să alerge cu o crosă de golf după prima persoană.

Cu această ocazie au fost somate să se oprescă, însă acestea erau în continuare agitate fizic şi verbal motiv pentru care au fost imoblizate şi încătuşate.

A fost identificat obiectul aruncat – un briceag multifuncțional cu lama de aproximativ 8 cm.

S-a întocmit proces verbal de sesizarea organelor de cercetare penală, iar persoanele în cauză au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Sursă text, video și foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here