ULTIMA ORĂ! FOTO! Polițiștii vrânceni, alături de cicliști în Turul Vrancei

0
953

Polițiștii vrânceni vor fi alături de cicliștii români (licențiați de Federația Română de Ciclism) dar și străini care participă în ultima etapă a Cupei Naționale de Șosea Seniori, Juniori și Cadeți – Turul Vrancei.

Pentru că susțin mișcarea în aer liber, polițiștii rutieri și cei de ordine publică se vor asigura că cei peste 180 de participanți vor fi în siguranță și vor ajunge cu bine la linia de finish care va avea loc astăzi, 23 septembrie, între orele 14.00-15.00.

Parteneri ai evenimentelor care promovează mișcarea pe două roți, ne bucurăm că vom fi martorii unor momente memorabile din ciclismul național.

Poliţiştii vor acţiona, în perioada 23-24 septembrie a.c., pentru asigurarea unui climat de siguranță rutieră, pentru fluidizarea și dirijrea traficului și menținerea ordinii și liniștii publice, la acest eveniment de amploare, ce implică participanții la trafic pe două roți.

Pentru prevenirea producerii evenimentelor rutiere pe fondul condiţiilor de trafic aglomerat, recomandăm conducătorilor auto să își păstreze calmul, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și ale organizatorilor și să nu blocheze intersecțiile.

Atenție!

Reamintim că trebuie să manifestăm o atenție sporită în trafic față de bicicliști, având în vedere că prezenţa acestora pe drumurile publice este una cu specific sezonier şi, în cea mai mare parte, condiţionată de starea vremii.

Nu în ultimul rând, având în vedere că, în anumite etape, cursa se desfășoară și pe drumurile județene ce tranzitează comune și sate, le adresăm proprietarilor de autovehicule rugămintea de a le parca în curtea imobilelor sau în afara părții carosabile și nu parțial pe carosabil. Parcarea pe carosabil nu doar îngreunează traficul rutier și buna desfășurare a concursului, ci crește exponențial riscul de accidentare a cicliștilor și nu numai.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here