Elevii și profesorii focșăneni învingători în olimpiadele internaționale, premiați în cadrul ședinței Consiliului Local

0
1296

Primarul Cristi Valentin Misăilă, alături de președintele de ședință al Consiliului Local, consilierul Liviu Macovei, i-au premiat, vineri, 22 septembrie 2023, pe elevii și profesorii din Municipiul Focșani care au obținut premii la olimpiadele internaționale din acest an.

Premierea elevilor și a profesorilor îndrumători a avut loc în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Focșani.

Felicitări elevilor și profesorilor!

David Ștefan Preda – Medalie de aur- Locul I pe națiuni la Olimpiada Internațională de Geografie, desfășurată în perioada 8-14 august 2023, la Bandung-Indonezia, profesor îndrumător Iuliu-Octavian Dragomir!

Mircea Balaș – Mențiune de onoare la Olimpiada de Filosofie, desfășurată în Grecia, profesor îndrumător Adrian Canae!

Profesorul Iuliu-Octavian Dragomir a mai fost premiat de către Primăria Municipiului Focșani și în anul 2016, pentru rezultate deosebite obținute de elevul Ioan Adrian Toma care a obţinut medalia de aur la Olimpiada Internațională de Geografie din China, Beijing.

Felicitări părinților, bunicilor pentru că fără sprijinul lor nu ar fi fost obținute aceste performanțe de excepție pentru învățământul focșănean!

Le urăm acestor copiii minunați ca, după absolvirea facultăților, să nu uite că Focșaniul este Acasă!

sursă text și foto: Primăria Municipiului Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here