Fructe și legume la prețul special de un ambalaj reciclabil doar la Plata cu PET la Focșani

0
840

          În perioada 21 – 23 septembrie, Caravana Plata cu PET ajunge din nou la Focșani și te așteaptă să plătești cu PET-uri, doze de aluminiu și ambalaje de sticlă pentru fructe și legume românești. În primele ediții, locuitorii din Focșani au adus 23.000 de ambalaje reciclabile, în schimbul a peste 9 de tone de fructe și legume românești.

Anul acesta, caravana colindă țara pentru ultima dată și își propune să faciliteze trecerea consumatorilor la standardele europene de colectare selectivă prin promovarea unui obicei și comportament prietenos cu natura. Campania Plata cu PET a fost lansată de către Carrefour România în parteneriat cu Coca-Cola HBC România, GreenPoint Management, TOMRA, FEPRA și ECO Synergy. „Plata cu PET este inițiativa care de 5 ani exprimă viziunea Carrefour România asupra economiei circulare, transformând plasticul în monedă de schimb pentru fructele și legumele românești și promovând reintroducerea acestuia în circuitul economic, prin reciclare. (….)”, a declarat Alina Gamauf, Membru în Comitetul Executiv al Carrefour România.(…)

          Vino în perioada 21-23 septembrie la hipermarketul Carrefour de pe Calea Moldovei nr.32, Focșani, jud. Vrancea și primește fructe și legume proaspete la prețul special de 1 ambalaj PET, doză, sticlă bucata, iar dacă vii cu r-PETURI Dorna, cantitatea se dublează. (…)

Mai mult, pe lângă fructele și legumele românești, clienții care aduc ambalaje PET, sticlă și doze de aluminiu, pe durata campaniei pot participa la marea tombolă pentru câștigarea a 20 de trotinete electrice, cu înscriere pe baza cartonașului disponibil în zonele dedicate campaniei.

Pentru mai multe detalii, participanții pot consulta regulamentul campaniei pe site-ul www.carrefour.ro sau la biroul de Relații Clienți din magazin. (…)

 

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here