CSM Focșani 2007 caută un restaurant unde să mănânce sportivii prânzul și cina

0
1723

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Focșani 2007 a căutat în visterie și a găsit undeva între minim 48.000 lei și 675.264 lei – suma maximă pe care și-ar putea-o permite pentru a asigura masa caldă a sportivilor. Așa că a scos la licitație pe SEAP un contract, unde se explică faptul că CSM Focșani 2007 dorește achiziția serviciilor de restaurant și de servire a mâncării, „în vederea asigurării meselor calde de prânz și cină pentru sportivii Clubului, la locația agentului economic, de pe teritoriul municipiului Focșani”. Și, dacă sunt ofertanți serioși, se va încheia un acordul cadru, pe o durată de 12 luni. În concret, s-au calculat a fi necesare minim 1.539 de meniuri (964 pentru prânz și 575 cină) și maxim 21.650 meniuri (13.625 prânz și 8.025 cină), adică serviciile pentru masa de prânz ar trebuie să fie asigurate pentru 64 sportivi, în timp ce serviciile pentru cină vor fi asigurate pentru 38 sportivi.

În ceea ce privește prânzul, ofertantul trebuie să aibă în vedere asigurarea unui „meniu alimentar complet, furnizat zilnic în regim de masă caldă, compus din două feluri principale și desert, destinat a asigura sportivilor un aport energetic de minim 2.000 de calorii, în concordanță cu efortul fizic depus de aceștia în activitatea de pregătire și cea competițională”.

În același timp, cina trebuie să fie compusă dintr-un fel principal și desert, aportul energetic minim necesar fiind de 1.500 de calorii. „Serviciile vor fi prestate în locația autorizată sanitar-veterinar a prestatorului, pe teritoriul municipiului Focșani. În situații excepționale, când deplasarea sportivilor către locația respectivă este imposibilă a fi realizată, serviciile de servire a mesei se vor face în regim de catering către bazele de cantonament ale sportivilor”, se specifică în documentație.

Sursa foto: Facebook/CSM Focșani 2007 oficial

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here