ULTIMA ORĂ! Bărbat strivit sub lemnele pe care le transporta cu camionul

0
9580

 

Un bărbat de 46 de ani și-a pierdut viața în această dimineață în urma unui accident rutier produs în localitatea Anghelești, comuna Ruginești. Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, ,,astăzi, la ora 03:34, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în localitatea Anghelești în care a fost implicat un camion cu lemne. La solicitare s-a deplasat un echipaj SMURD de prim ajutor care a identificat o victimă de sex masculin în vârstă de 46 ani, inconștient, fără semne vitale. Echipajul de primul ajutor a solicitat ajutorul echipajului medical SAJ de urgență tip B care a constatat că victima este fără semne vitale, fără indicație de resuscitare, cu leziuni incompatibile cu viața produse prin strivire sub lemne”.

Conform Biroului de presă al IPJ Vrancea, „în cursul nopții trecute, ora 03:06, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DJ 112C, în comuna Ruginești, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicată o autoutilitară cu semiremorcă, ce transporta material lemnos.
Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat un ansamblu de vehicule care a părăsit partea carosabilă spre partea stânga a sensului său de mers.
Din nefericire, în urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto, un bărbat de 46 de ani, care se afla singur în vehicul.
Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului Rutier pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”.

Sursa foto: IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here