ULTIMA ORĂ! Accident pe șoseaua de centură a Focșaniului

0
6258

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs în această dimineață pe șoseaua de centură a municipiului Focșani. Potrivit martorilor, o persoană a fost rănită ușor și traficul se desfășoară cu dificultate.

Conform informațiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, „un autoturism condus de o femeie, pe șoseaua de centură a municipiului Focșani, a intrat în coliziune cu un autoturism staționat.
Femeia a fost rănită ușor și a refuzat transportul la spital.”

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a anunțat că echipajul prezent la eveniment a acordat femeii rănite îngrijiri medicale la fața locului.  „Astăzi la ora 07:42 dispeceratul SAJ este informat prin apel 112 de un accident rutier petrecut în localitatea Golești. Către locul evenimentului a fost direcționată o ambulanță de tip B care a identificat trei persoane implicate în accident. Femeie în vârstă de 35 ani conștientă, șofer, prezintă politraumatism prin accident rutier – aflată în auto în mișcare, iar în mașina în staționare s-au identificat două persoane conștiente. Echipajul aflat la fața locului a acordat îngrijirile medicale necesare, victimele refuzând transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here