GALERIE FOTO: Sărbătoare la Căminul pentru Persoane Vârstnice Focșani

0
1135

Doamna Georgeta Franco de la Căminul de Bătrâni a împlinit 100 de ani! Într-o zi superbă de toamnă, marcată de emoția și bucuria primei zile de școală, Primarul Cristi Valentin Misăilă a felicitat-o personal pe doamna Georgeta Franco cu ocazia aniversării unui secol de existență. Luni, 11 septembrie 2023, Edilul Municipiului Focșani a mers la Căminul de Bătrâni din Focșani, unde doamna Georgeta beneficiază de 13 ani de cele mai bune servicii din partea personalului de aici. Cu acest prilej, Primarul Misăilă i-a înmânat venerabilei doamne o diplomă de longevitate, un buchet de flori, un tort și un premiu în valoare de 2.500 de lei.

Doamna Georgeta i-a mulțumit pentru surpriză si a depănat amintiri din viața sa ca de poveste, în care destinul i-a purtat pașii din România până în Statele Unite ale Americii și de acolo în Elveția, unde a avut onoarea să-l cunoască personal chiar pe Regele Mihai. Toate acestea, dar și multe altele au fost povestite la ceas aniversar, în mijlocul colegilor de la Căminul de Bătrâni, unde sărbătorita spune că se simte ca acasă.

Primarul Cristi Valentin Misăilă i-a urat să aibă parte de sănătate și de momente de liniște și bucurie alături de colegii săi și personalul din cadrul instituției. La Mulți Ani!

Sursa text: Facebook/Primăria Municipiului Focșani

Sursa foto: Facebook/Primăria Municipiului Focșani, Caminul pentru Persoane Varstnice Focsani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here